مه شو:1) تنفس از راه بینی

جراحی زیبایی بینی (پلاستیک بینی یا رینوپلاستی) عبارت است از جراحی بینی به منظور تغییر شکل ظاهری بینی و اصلاح وضعیت تنفسی بیمار. در بیمارانی که دچار انحراف سپتوم (تیغه میانی بینی) از خط وسط میباشند، جراح بینی با عمل سپتوپلاستی مجاری تنفسی بینی را باز نموده تا پس از عمل، زیبایی بینی بیمار دچار عارضه تنفسی-از عوارض جراحی بینی- نگردد. برخی اوقات بزرگی شاخک های بینی موجب اختلال تنفسی است و جراح حاذق با اصلاح این یافته در زمان جراحی پلاستیک، تنفسی ایده ال را برای بیمار خود به ارمغان می آورد. توجه به این نکات است که امروز بسیاری از متقاضیان عمل جراحی بینی متخصصین گوش و حلق و بینی را جهت این عمل می گزینند.

بی2 2) اهمیت طراحی کامپیوتری

امروزه بسیاری از جراحان بینی در ضمن مشاوره قبل از عمل، با طراحی کامپیوتری و ویرایش عکس های قبل از عمل، نتیجه جراحی را شبیه سازی مینمایند. این امر موجب فهم متقابل بیمار و جراح می گردد. در زمان طراحی، بیماران از ایده ها و نقطه نظرات جراح خود مطلع می گردند و جراح با تجربه نیز از تفکرات و ایده آل های بیمار آگاه می گردد. در نهایت اگر تفاهم حاصله منجر به جراحی گردد بیمار پس از جراحی بینی از نتیجه عمل راضی خواهد بود.

3) خلق چهره ای جذاب

نباید از جراح خواسته های نامعقول داشت. همواره به یاد داشته باشیم که هدف از جراحی پلاستیک بینی بر قراری تناسب بین بینی و سایر اجزا صورت نظیر چشم ها، چانه و گونه ها به منظور خلق چهره ای زیبا و جذاب است. جراح زیبایی بینی با درنظرگرفتن شکل مناسب بینی برای هر صورت خاص و با برداشتن قسمتهای اضافی و حالت دادن به قسمتهای باقیمانده سعی در آفرینش یک اثر هنری دارد. با هدف برقراری این تناسب است که جراح بینی به برخی بیماران توصیه به انجام اعمال جراحی گونه و چانه و … همزمان با جراحی بینی می کند.